Shandong Seminar 2013

Shandong Seminar 2013

I 2013 arrangerte SHIFENG GROUP et teknologiseminar i den vakre Shandong-provinsen. Våre ingeniører delte mange nyttige opplevelser til kundene. Her nedenfor lister vi opp vedlikeholdsintroduksjoner for deg.

En vanlig vedlikeholdsplan kan ikke bare forlenge levetiden til sementsteinmaskinen, men også redusere forekomsten av feil og unngå forsinkelse av produksjonsplanen.

 Generell inspeksjon:

1.Rens moldhulen og fettete smuss og avfall på overflaten, sprøyt anti-rustolje på moldhulen etter rengjøring, og spray igjen. Sjekk om de aktuelle delene av sementsteinmaskinen er skadet, og om de løse delene er festet for å sikre maskinens sikkerhet og pålitelighet under produksjonen. Sjekk om tegning, forming og trykkflater på sementmaskinens muggform er slitt, og reparer sveising, lapping og polering av slitte deler. Sjekk trykk- og lossedeler, reparer og skift ut de skadede delene. Kontroller guide og kilemekanisme, reparer og skift ut slitte og sprukne deler.

2.Sjekk om det er sprekker og andre utmattingsskader i de usynlige delene til vanlige tider. Kontakt ingeniører for vedlikehold for det nylig funnet sprekkerområdet og hardt skadede deler. Kontroller slitasjeforholdet til hull og skjærende kant, reparer sveising, sliping og utskifting av slitte deler. Reflekter over slitasje og endring av forskaling og muggunderlag, og reparer og bytt ut de slitte og deformerte delene.

3.Sjekk flenseformen og den konvekse og konkave muggavstanden til formformen til sementsteinsmaskinen og slitasje på kantene og linjene, og reparer de slitte delene. For sementsteinsmaskinen er formen i produksjonen en uunnværlig utstyr, er det ingen måte å produsere kundens murstein uten mugg, og hele produksjonslinjen er ikke i stand til å produsere. Hvis maskinformen blir funnet skadet under inspeksjonen, må formen repareres eller skiftes ut effektivt.

 Vedlikeholdsmetode:

1.Delvis reparasjonsmetode: denne metoden er kjennetegnet ved at hver del av utstyret ikke blir reparert samtidig, men blir reparert separat i henhold til hver uavhengig del av hele utstyret i orden, og bare en del repareres hver gang. På denne måten er driftsstansen for hver reparasjon kort, og produksjonen vil ikke bli påvirket.

2. Synkron reparasjonsmetode: den refererer til å arrangere flere utstyr nært knyttet til hverandre i prosessen som skal repareres samtidig, for å realisere synkron reparasjon og redusere driftsstans for spredt reparasjon.

3.Komponentreparasjonsmetode: fjern hele komponenten som skal repareres, erstatt den med et sett med komponenter som er satt sammen på forhånd, og send deretter de erstattede komponentene til maskinverkstedet for reparasjon for å bruke dem igjen neste gang. Denne metoden kan spare monteringstid for demontering av deler og forkorte reparasjonsstans.


Innleggstid: 14-2020 apr