Shijiazhuang Technology Seminar 2013

Shijiazhuang Technology Seminar 2013

Shifeng-gruppen arrangerte Shijiazhuang Technology Seminar i 2013. Vi inviterte mange profesjonelle bygningsmaterialeprofessorer og kunder for å snakke om å forbedre nye teknologier som kan passe til nye produkter og lage betongmurstein av bedre kvalitet.

Professorer og kunder logget seg på i tide og startet seminaret - Hvordan forbedre betongblokken, gjør maskinytelsen og lage betongstein av bedre kvalitet. Vi inviterte vår mest profesjonelle professor Mr.Zhang introduserte nye teknologier for kundene våre for å løse sine problemer. Han introduserte de gjennomtrengelige betongklossene med detaljer og snittbilder for å vise prinsippet.Og alle kundene lyttet nøye og følte at det var sannhet og nyttig. Da vi samlet våre kunders spørsmål eller problemer, svarte professorene våre på stedet.

 Etter dette møtet inviterte vi SHIFENG-gruppen også kundene våre til middag. Vi er ikke bare forretningspartnere, men også gode venner, tror hverandre, verner om muligheten og vennskapet.Og jobber hardt sammen for å styrke kundenes virksomhet og oss selv, tror vi Dette er vinn-vinn-handel og demonstrasjon av selskapets kultur - I forkant av teknologi, produksjon av førsteklasses produkter.

På denne måten kan vi sammen kjenne kundenes forespørsler om sementsteinproduksjon på en riktig måte og løse problemene svært effektiv. 


Innleggstid: 14-2020 apr